plicuri farmacie

Plicuri farmacie, cea mai buna optiune de pe piata

In cadrul categoriei plicuri farmacie, am inclus ambalaje din hartie, ce nu pot lipsi din nicio unitate farmaceutica si din niciun magazin cu produse naturiste. In ciuda dimensiunilor ceva mai restranse, pot la fel de bine sa raspunda exigentelor de utilitate directa si nevoilor de promovare.

Care este oferta de plicuri farmacie?

Sunt mici, iar la prima vedere, apar destul de fragile, nu foarte rezistente. Si totusi, nu este nevoie de mai multa trainicie, avand in vedere ca le folositi doar pentru a le vinde clientilor o cutie mai mica de pastile, o singura folie de medicamente sau doar cateva comprimate.

Dupa materia prima, le puteti comanda in urmatoarele variante:

  • Plicuri farmacie albe (poate cele mai populare);
  • Plicuri farmacie kraft natur.

Dupa dimensiune, vi le punem la dispozitie in versiunile:

  • Plicuri de marime medie, perfecte cand vine vorba despre cutii cu tablete, cu siropuri sau produse de mici dimensiuni, care necesita ambalarea;
  • Plicuri de marime mica, versiunea cea mai buna daca in farmacie se comercializeaza si tablete, comprimate, capsule separate, ce trebuie, evident, ambalate.

Ce trebuie sa stiti inainte de a comanda?

Pentru sortimentul plicuri farmacie, la fel ca pentru orice alt format si dimensiune de sacose hartie, nu veti plati ecotaxa (o suma fixa, care ajunge in conturile Ministerului Mediului). In plus, cantitatea minima pe care o puteti comanda, este de 15.000 de bucati.

In mod normal, dispunem de un stoc permanent pentru produsele standard albe sau kraft natur, imprimate deja cu binecunoscuta cruce verde, simbolul farmaciilor. Aceste produse le gasiti in dimensiunile utilizate cel mai des. Totodata, sunt si cele mai solicitate de clientii nostri.

Pe paginile Home Page si Despre Noi gasiti detalii numeroase referitoare la compania noastra, incepand de la tehnologia de fabricare, pana la posibilitatile de livrare. Insa acest lucru nu va impiedica sa va folositi de detaliile din Contact pentru a ne solicita o oferta amanuntita pentru plicuri farmacie!