Daca crezi ca alegerea de pungi personalizate pentru farmacie nu este un task ce trebuie luat in serios, te inseli. Motivul este unul foarte simplu. Calitatea modelelor de pungi personalizate pentru farmacie pe care clientii le primesc de la tine are un cvant greu de spus in mentinerea nivelului de satisfactie a acestora. Cum poti sa fii sigur ca ai parte de produse de calitate fara sa cheltuiesti o avere? Poti cauta cel mai ieftine producator de pungi personalizate. Sau poti apela la un producator de pungi perosnalizate cu un renume in piata. Asta pentru ca, daca stai sa te gandesti, cumpararea de pungi plastic de proasta calitate implica multe sacose rupte. Si atunci apare nevoia de a comanda un lot mare de pungi pentru a fi sigur ca este acoperit necesarul. Pe de alta parte, comandarea unor pungi de plastic de calitate, reduce numarul de sacose rupte. Asadar, niste pungi ieftine nu inseamna neaparat ca bugetul pentru pungile de plastic va fi unul mic.
In functie de nevoile farmaciei sau ale lantului de farmacii noi oferim o selectie personalizate de pungi plastic si pungi hartie, din care poti alege cu ajutorul nostru specializat, cele mai bune solutii. Pungi maieu sau pungi banana, pornind de la o grosime de numai 10 microni si ajungand pana la maxim 80 de microni. Vom fi alaturi de tine si vom naviga impreuna printre detaliile tehnice dar si estetice ale pungilor personalizate.

Designul de pungi personalizate pentru farmacie este unul foarte important. De aceea, daca tu nu dispui de un grafician sau specialist DTP, iti oferim si machetarea grafica a imprimarii gratis!

Contacteaza-ne pentru oferte si comenzi!

Telefon: 0740 008 393

Mail: comenzi@pungi-farmacie.ro

Pungile farmacie tip maieu sunt asemanatoare ca si dimensiuni si grosime cu cele pentru supermarket.

Acestea sunt cel mai des folosite pentru oferirea medicamentelor, avand o grosime medie de aproximativ 15 microni. Un alt model de pungi farmacie folosit este cel de pungi banana, care se folosesc mai ales la ambalarea produselor mai voluminoase, datorita rezistentei lor. Grosimea maxima la care se pot confectiona pungile farmacie este de 80 de microni.

Dimensiunea uzuala pentru pungi farmaceutice este de 23×35 si sunt pungi de tip maieu, o alta dimensiune pentru pungile de farmacie este de 27x51cm folosite pentru medicamentele mai voluminoase.

Pungile farmacie din plastic personalizate se produc la o grosime de 10-12 microni pentru cele mici si de 14-15 microni pentru pungile mari.

Producem si sacose farmacie de tip banana la dimesiunea minima de 22×30 cm la o grosime minima de 18 microni.

Unul dintre principalele avantaje ale personalizarii pungilor farmacie tip banana este suprafata disponibila pentru imprimare. Pe pungile maieu incepe de sub manerele acesteia, iar la pungile tip banana, datorita manerului caracteristic, printul se incadreaza pe intreaga dimensiune a fetei pungii.

Daca ai nevoie de pungi plastic personalizate pentru farmacia ta, esti in locul potrivit!

In oferta noastra variata de pungi plastic personalizate, suntem siguri ca vei gasi varianta perfecta pentru tine! Fie ca esti in cautare pentru personalizare pungi pentru uz zilnic sau iti doresti ceva mai special pentru un eveniment important, noi te vom indruma catre cea mai avantajoasa si accesibila optiune.

Pungi plastic personalizate maieu sau banana pentru farmacia ta?

Oricare este varianta pe care o doresti, avem posibilitatea de a produce rapid atat pungi maieu cat si pungi banana pe orice marime si pe diferite grosimi – in functie de utilizarea acestora.

pungi farmacie si plicuri hartie farmacie

Sa alegi un sortiment potrivit de pungi farmacie nu este intotdeauna atat de simplu.

Pungile de farmacie se pot realiza in functie de cerintele si nevoile individuale ale fiecarui client.

Pungi farmacie si plicuri de hartie

Asa cum bine stim cu totii, pentru farmacii, pungile de plastic si plicurile de hartie sunt principalele materiale de ambalare disponibile.

PUNGI FARMACIE

CAUTI PUNGI DE PLASTIC SI PLICURI DE HARTIE PENTRU FARMACII?

AICI VEI GASI CEA MAI BUNA OFERTA DE PUNGI DE PLASTIC!

Pentru orice farmacie, stocul de pungi de plastic si de plicuri de hartie este esential – acestea fiind principalele solutii de ambalare prezentate clientilor.

Insa desi le intalnim peste tot, nu toate sunt la fel.

CE DIFERENTE SUNT IN ALEGEREA DE PUNGI DE PLASTIC?

In primul rand cele mai importante diferente sunt in ceea ce priveste calitatea foliei si rezistenta acesteia. Apoi, pentru pungile personalizate mai este o importanta diferentiere in ceea ce priveste calitatea imprimarii. Atat calitatea culorilor cat si durabilitatea acestora – pungile de plastic cu imprimare de inalta calitate vor rezista un timp mai indelungat fara a se sterge sau decolora.

UTILIZEAZA PUNGI SI PLICURI DE HARTIE PERSONALIZATE – CEA MAI SIMPLA METODA DE A FI MAI APROAPE DE CLIENTI!

Farmacia ta are nevoie de o campanie de promovare? Iti doresti sa ai mai multi clienti?

Profita de o metoda rapida, comoda si la un pret accesibil.

DE CE PUNGI DE PLASTIC?

Forma si dimensiunile pungilor de plastic personalizate permit utilizarea lor intr-o gama variata de magazine – fiind astfle ideale si pentru farmacii!

TOATE FARMACIILE STIU CAT DE IMPORTANTA ESTE PERSONALIZAREA DE PUNGI DE PLASTIC.

Cu atat mai mult avand in vedere domeniul farmaciilor – produse pentru recuperare si intretinerea sanatatii.

Farmaciile sunt printre cele mai frecventate ‘atractii’ locale de catre turisti. Iar in majoritatea veti primi cu siguranta produsele intr-un plic de hartie sau in pungi de plastic personalizate. Daca ati intrat in orice farmacie in timpul vacantelor ati observat desigur ca, invariabil, veti gasi o coada impresionanta.

FIECARE FARMACIE ARE NEVOIE DE PUNGI DE PLASTIC SI PLICURI DE HARTIE PERSONALIZATE.

In sezonul estival toate farmaciile profita de volumul mare de turisti pentru a-si creste vanzarile. Iar pentru cresterea vanzarilor exista o singura solutie: PROMOVAREA!

Daca doresti sa te promovezi in acest sezon si sa fii mai vizibil decat concurenta, ai toate motivele sa alegi dintr-o oferta generoasa de pungi de plastic personalizate.

Creste-ti vanzarile prin promovarea produselor must-have de vara, sincronizand promotiile pentru a le scoate in evidenta si prin asigurarea unui stoc bogat si diversificat – produse skin care, cosmetice si de tip home spa. Personalizarea de pungi farmacie este unul din modurile in care te poti evidentia promotiile si discounturile active in aceasta perioada.
Pregatirile sunt complexe si pot deveni coplesitoare fara o organizare corespunzatoare. Din aceasta cauza noi va sarim in ajutor cu cateva puncte esentiale ce trebuie bifate pentru a avea cel mai profitabil sezon estival!

Continuam in aceasta saptamana cu sfaturi pentru promovarea farmaciei tale pe timpul sezonului estival. Pungile personalizate sunt pentru orice farmacie un punct esential din arsenalul de promovare – cu atat mai mult in perioada vacantelor!

Continuam in aceasta saptamana cu sfaturi pentru promovarea farmaciei tale pe timpul sezonului estival. Pungile personalizate sunt pentru orice farmacie un punct esential din arsenalul de promovare – cu atat mai mult in perioada vacantelor!

Pentru orice farmacie este foarte important ca pungile de plastic si plicurile de hartie sa fie de buna calitate.  Ca in fiecare domeniu, si pungile de plastic sunt diferite – pot fi de buna calitate sau de una mai slaba. Pentru farmacii, care au produse fragile – fiole – este foarte important ca punga sa nu se rupa. Tipul de punga ales depinde de dimensiunea produselor si de cantitatea acestora.

De aceea pungile de plastic sunt realizate pentru a sustine diferite greutati. Daca o punga de plastic este de 4 kg, nu este recomandat sa fie incarcata la maxim.
Pungi plastic maieu – Sunt rezistente (in functie de grosimea materialului) si pot fi folosite pentru a transporta cam orice fel de produse de dimensiuni mici/medii sunt perfecte pentru farmacii.

pungi personalizate

Materialele promotionale ajuta farmaciile sa iasa in evidenta – un exemplu de pungi personalizate pentru farmacii ar fi cu logo-ul firmei sau cu mesaje promotionale.
Pentru a conduce o afacere de success fiecare business, indiferent de domeniu, are nevoie de un lucru de baza: clienti multumiti si loiali. Dar cum ne asiguram ca facem tot ce putem sa ne apropiem cat mai mult de dorintele acestora?

Care sunt cei mai profitabili 50 de clienti?

In afaceri se spune ca 80% din profit este generat de 20% din clienti. Deci pentru a fi profitabila, o afacere trebuie sa identifice masa critica de clienti valorosi.

Numarul mare de farmacii existente in piata – brand-uri cu nume deja consacrat sau abia lansate – indeamna la atragerea permanenta de noi clienti prin oferte creative si personalizate.

Complexitatea crescuta a medicamentelor prescrise si modul de combinare mai multor medicatii intr-un tratament sunt cativa dintre factorii determinanti dezvoltarea relatiilor dintre farmacist si client. Acest context deschide noi oportunitati pentru atragerea de noi clienti.

Publicitatea!

Pentru a beneficia de rezultatele pozitive ale unei campanii de marketing trebuie identificate canalele si mediile in care se afla publicul tinta – cabinetele medicale private, departamentele HR sau organizatiile din domeniul sanatatii. Materialele promo au rolul de a informa publicul despre noile medicamente disponibile, despre anumite servicii oferite exclusiv de catre o farmacie sau pentru a anunta noi locatii deschise.

Prin oferta noastra de pungi farmacie personalizate va garantam ca aveti acces la servicii de calitate, pentru profesionisti!

Vanzarile & Promotiile!

Atrageti noi clienti prin oferte speciale (inclusiv informatii gratuite!), cu un produs gratis – un evantai de hartie pentru zilele caniculare de vara sau cu discount-uri la produsele de sezon – lotiuni de soare, vitamine sau spray-uri hidratante!

O alta idee de marketing pentru a aduce noi clienti este de a oferi servicii de ingrijire a sanatatii: oamenii pot primi gratuit masurarea tensiunii arteriale si a colesterolului, dar si cardurile cadou pentru servicii ca vaccinurile gripale pot fi de asemenea folosite cu succes.

Oricare ar fi ofertele si beneficiile pregatite pentru client noi va asiguram ca vor ajunge foarte usor in casele a milioane de oameni prin intermediul pungilor de plastic imprimate.

PR si Customer Service!

O alta tehnica de marketing cu eficienta dovedita este reprezentata de serviciile de customer service. Atunci cand clientii noi se apropie de tejghea, in loc de „Vin într-un minut!”, intampina-i cu un salut de bun-venit si cere numele clientului pentru referinte ulterioare.

Crearea de calendare promotionale cu evenimentele din farmacie este o alta idee care ar putea atrage noi clienti. Poti imprima aceste calendare si pe pungile de medicamente – plicuri de hartie sau sacose!

Industria packaging-ului ia o tot mai mare amploare. Cresterile sunt proportionale cu ritmul in care evolueaza ramurile unde agentii economici nu isi pot desfasura activitatea fara sa puna la dispozitia consumatorului final, diverse sortimente de pungi.

Astfel, de la banalele pungi maieu transparente care ”decoreaza” rafturile aprozarelor, pana la sofisticatele sacose personalizate ce ies de pe portile mallurilor, fiecarui sector ii corespunde o anumita tipologie de ambalaje.

Intrucat sezonul reducerilor bate la usa, producatorii de pungi farmacie personalizate tind sa se alinieze trend-ului cu care ne-am obisnuit deja cu totii. Este vorba despre reducerile de pret la comenzile de pungi farmacie personalizate din plastic.

Cu toate ca febra cumparaturilor de Craciun a intrat deja in remisie, o alta ”viroza” pare sa fi pus stapanire pe marile magazine si nu numai. An de an, consumatorul final se bucura de discounturile cu care tot mai multe magazine isi rasplatesc oarecum cumparatorii.

Mai intai de toate, pungile de hartie sunt pe placul ecologistilor. Nu exista dubii in acest sens. De aici se poate deduce si primul avantaj din lista si anume capacitatea de a se descompune. Prin urmare, fiind biodegradabile, riscurile ca acestea sa polueze ecosistemul sunt net inferioare comparativ cu ”rivalele” de polietilena.

Cu toate acestea, asa cum ati putut citi in postarea precedenta, riscurile se compenseaza cu o atenta utilizare din parte consumatorului.